Ülle Pohjanheimo:“Kollektsiooni loomisel lähtuge iseenda vajadusest!“

Creative Narva moebrändide konkursi üks mentoritest on tuntud ja hinnatud moedisainer Ülle Pohjanheimo, kelle kollektsioonid on ajatud ja stiilsed, lähtudes eelkõige kvaliteedist ja mugavusest. Nii soovitas ta ka konkursil osalejatel lähtuda kollektsiooni loomisel just isiklikust kogemusest ja vajadusest.

 

Eeltoodut silmas pidades on sündinud ka suurem osa Ülle enda kollektsioonidest. Pikad lennureisid, erinev kliima sihtkohtades, soov näha igas olukorral välja laitmatu – need on märksõnad, mis on ajendanud teda looma kollektsioone, milles on kasutatud väga kvaliteetseid kangaid, nagu kašmiir, vill, puuvill ja siid. Samuti annab tema kollektsioonides leiduvaid esemeid omavahel edukalt kombineerida, kanda kihiti üksteise peal, kanda nii igapäevases keskkonnas kui ka pidulikul üritusel.

 

Naljatades armastab Ülle öelda, et ta ei ole nii rikas, et iseenda kollektsioone omada ja rõhutas samas, kui oluline on kollektsiooni juures kanga kvaliteet ja õmbleja oskused.

 

“Ma olen nõudlik. Haltuurat ei kannata ja kerge teil minuga olema ei saa. Aga kõik, mis mul anda on, seda ma teile annan,“ ütles Ülle konkursil osalejatele.

 

Ülle Pohjanheimo mentordab Creative Narva konkursil osalejaid kokku 3 korral.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga